Google Keşfet Performansı Nasıl Artırılır?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
Google Keşfet performansı nasıl artırılır?
Google keşfet hakkında bilinmeyenler.
Google Keşfet performansı nasıl artırılır?

Google keşfet sisteminde üst sıralarda yer almak isteyen haber siteleri dikkat! Siteniz yüksek ziyaret alsın istiyorsanız doğru adreste doğru kişiyle temas kurmak üzeresiniz. 17 yıllık deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. 

Google keşfet son dönemde internet sitelerinin en önemli trafik kaynaklarından biri oldu. Ancak bir çok site keşfette yer almıyor. Keşfette yer alan sitelerin ise performansı oldukça düşük.

 

Keşfet tamamen google arama servisinden farklı bir hizmet. Keşfete düşmek için belirli bir kuralın olmadığı söylenir. Oysa bu söylem son derece yanlıştır. Herhangi bir kural olmasaydı bugün keşfette kurulan her internet sitesinin yer aldığını görebilirdik.

 

Keşfet performansını artırmak için birinci kural özgün haberlerin girilmesi dense de bu da kocaman bir yalan. Keşfet sistemine baktığınızda haber ajanslarından kopyalanan haberlerin bile düştüğünü görürsünüz.

 

KEŞFET HİTİNİ ARTIRMA

 

Birbirinin aynısı başlıkları ve içerikleri kullanan bir çok sitenin keşfette olduğunu görüyoruz. Burada sistemin aslında sorunlu olduğunu anlayabiliyoruz. Ancak her şeye rağmen keşfet sisteminde işini doğru yaparak ve yanıltıcı içerikler eklemeden de ziyaret alan oldukça etkili siteler var. Ve bu sitelerin elde ettikleri trafik kopyacı sitelere nazaran oldukça yüksek. Keşfet hitini artırmak için ise belirli başlı yöntemler bulunuyor. Bu yöntemler hakkındaki uzmanlık deneyimlerimizi hizmet almak isteyenlerle paylaşıyoruz. 

 

Bizim de danışmanlık hizmeti verdiğimiz bazı yayın kuruluşları bulunuyor.  Referans sitelerimize bakmak için https://www.sadiksimsek.com/markalar

Eğer sizlerde keşfette performansınızı artırmak istiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Hizmet Almak için tıklayın.. 

 

Detaylı Bilgi İçin WhatsApp 0544 373 08 50

WhatsApp Destek