100 Bin Tl İle Yurt Dışında Ne İş Yapılabilir?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
100 bin TL ile yurt dışında ne iş yapılabilir?
100 bin TL ile ne iş yapılabilir?
100 bin TL ile yurt dışında ne iş yapılabilir?

Son dönemde Türk lirasındaki değer kaybı yurt dışında çalışmak ve iş kurmak isteyenlerin sayısını artırdı. Avrupa Birliğine üye olan ülkelere yerleşemek istenilen sermaye nedeniyle oldukça zor.

 

Bu yüzden daha küçük yatırımcılar Balkan ülkelerini tercih etmeye başladılar. Örneğin Kuzey Makedonya'da Türk nüfusunun fazla olması ve yatırım fırsatlarının daha fazla olması nedeniyle çok sayıda kişi Kuzey Makedonya'yı araştırıyor.

 

Gün içerisinde bir çok kişi Kuzey Makedonya'da ne iş yapabileceğini soruyor. Özellikle en çok aldığım soru 100 BİN TL ile ne iş yapabilirim?

 

Bu rakam bundan dört yıl önce oldukça yüksek bir rakamdı. O dönem 1 TL 16 Denardı.. Ancak şimdilerde 1 TL ancak 4 denar ediyor. Bu yüzden 100 bin TL ile bugün Türkiye içerisinde bir iş kurup başarılı olmak ne kadar zor ise Kuzey Makedonya'da da bu rakamla bir iş kurmak zordur.

 

Bu yüzden sermayesi güçlü olmayan kişilerin yurt dışında bir iş kurup başarılı olmaları biraz zor olacaktır. Fakat ülkede küçük yatırımlarla daha yüksek gelir elde edebilmek mümkündür.

 

Örneğin hizmet sektöründeki hareketlilik yatırımcılar için büyük fırsatlar içeriyor.

 

Kuzey Makedonya'ya şirket kurmak isteyenler iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilir ve yatırım fırsatları hakkında bilgi alabilirler.

İletişim için tıklayın

Detaylı Bilgi İçin WhatsApp 0544 373 08 50

WhatsApp Destek