Google Keşfet Trafiği Nasıl Artırılır? Site Trafiğini Yükseltmek İçin Yöntemler
Buradasınız: Anasayfa / Blog
Google keşfet trafiği nasıl artırılır? Site trafiğini yükseltmek için yöntemler
Son dönemin popüler trafik kaynaklarından biri olan google keşfet performansının nasıl arttırılacağı merak edilmektedir. Google keşfet trafiğini arttıran yöntemleri anlattım
Google keşfet trafiği nasıl artırılır? Site trafiğini yükseltmek için yöntemler

Popüler internet siteleri ve çok sayıda internet sitesi son dönemde 'Google Keşfet' sistemi üzerinden binlerce ziyaretçi elde etmektedir. Üstelik bu ziyaretler tamamen ücretsiz bir şekilde google üzerinden geliyor.

 

Sitelere eklenen içeriklerin 'Google Keşfet' politikalarına uyumlu olması gerekiyor. Google Keşfet sistemi üzerinde düşen internet siteleri kurallara uyduğu müddetçe binlerce hatta milyonlarca ziyaretçi elde edebiliyorlar.

 

Kurallara uymanın yanı sıra eklenen içeriklerin de 'Google Keşfet' uyumlu olması gerekiyor. Google keşfet trafiğini arttıran yöntemler uzun bir süredir merak ediliyor. Google keşfet trafiğini arttırmak için girilen içeriklerin mutlaka uyumlu olması şartı var. Bazen kopya içerikler de google keşfet sisteminde yer alsa da istenilen trafik elde edilemiyor.

 

İçerik özgün olmasına rağmen google keşfet üzerinden yine elde edilen trafik yeterli seviyede olmayabiliyor. 17 yıllık İnternet Haberciliği konusundaki deneyimlerimi Armoni Medja Doo çatısı altında paylaşmaktayım. Medya ve danışmanlık üzerine faaliyet gösteren şirketimiz üzerinden 'Google Keşfet' konusunda da danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

 

Hizmetimizin kapsamı sadece 'google keşfet' sisteminde yer alan siteler için geçerlidir.

 

Google keşfet trafiğini artırmak için neler yapıyoruz?

* Site içerisine eklenen içeriklerin uyumlu olup olmadığı konusunda bilgi veriyoruz.

* Trafik  arttıracak içerik oluşturma yöntemlerini açıklıyor veya istenilirse hizmet kapsamında içerikleri ekliyoruz.

* Sitenin trafiğini  arttırmak için gerek içerik gerekse yazılım konusunda da yapılması gerekenleri sıralıyoruz. Eğer uygun görülmesi durumunda da çalışmış olduğumuz profesyonel haber sitelerinin kullanmış olduğu yazılımlara da taşıma işlemini yapabiliyoruz.

 

Kimler başvurabilir?

Google Keşfet üzerinde hali hazırda yer alan ceza almamış ve trafiğini  arttırmak isteyen site sahipleri ulaşabilirler.

 

BİRÇOK HABER SİTESİ BİZİMLE ÇALIŞIYOR! LİSTEYE GÖZATMALISINIZ

Detaylı bilgi için iletişim paneli veya whatsapp üzerinden her zaman yazabilirsiniz. Referans sitelerimize de ulaşabilirsiniz .. Öncü birçok haber sitesine hizmet vermekteyiz. https://www.sadiksimsek.com/markalar

 

Sadık Şimşek

Armoni Medja Doo Danışmanlık Yetkilisi

İletişim için tıklayın

Detaylı Bilgi İçin WhatsApp 0544 373 08 50

WhatsApp Destek