Google Gerçekten Halk Tv'ye Ve Sözcü'ye Sansür Mü Uyguluyor?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
Google gerçekten Halk TV'ye ve Sözcü'ye sansür mü uyguluyor?
Halk TV ve Sözcü TV'ye sansür iddiaları
Google gerçekten Halk TV'ye ve Sözcü'ye sansür mü uyguluyor?

Google ve SEO uzmanı olarak bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Son zamanlarda, Sözcü gazetesi ve Halk TV internet sitelerine sansür uygulandığı iddiaları gündemi meşgul etmektedir. Ancak bu iddiaların doğruluk payı oldukça düşüktür.

Örneğin, Halk TV'ye içerik girdiğim dönemde %150 hit artışı elde ettik. Bu artışın nedeni, Google politikalarına uygun hareket etmemizdir. Ancak, sonrasında yapılan hatalar nedeniyle sitenin keşfet trafiği normal şartlarda sıfırlanmalıydı. Kopya haberler, alıntılanan kaynaklara atıfta bulunmama ve karşı sitelerden linklerle içerik kopyalama gibi hatalar yapıldı. Bu durum, iş bilmeyenler tarafından yönetilen sitelerin performansını düşürmektedir.

Özetle, Google sansür uygulamamaktadır. Ancak, sitelerin performansını etkileyen hatalar yapıldığı takdirde, Google politikalarına uygun hareket eden sitelerin öne çıkması kaçınılmazdır. Bu nedenle, sitelerin yöneticileri ve içerik üreticileri olarak, Google politikalarına uygun hareket etmeli ve kaliteli içerikler üretmeliyiz.

Sadık Şimşek

sadiksimsek58@gmail.com

İLGİLİ içerik

Google keşfet performansını yüzde 150 arttırdık; Büyük başarı

Detaylı Bilgi İçin WhatsApp 0544 373 08 50

WhatsApp Destek