Sitem Neden Ceza Aldı? Google Keşfet Hitinin Düşme Nedenleri
Buradasınız: Anasayfa / Blog
Sitem neden ceza aldı? Google Keşfet hitinin düşme nedenleri
Google keşfete düşmek birçok kişinin hayalidir. Ancak google keşfete düşmek zor olduğu gibi sitenin google üzerinde cezalandırılması çok daha büyük bir sorundur. 
Sitem neden ceza aldı? Google Keşfet hitinin düşme nedenleri

Birçok kişinin sitesi son güncellemelerle ceza aldı ve google hiti azaldı. Bu durum sitenizin algoritma cezası aldığını gösterir.

Peki, site neden ceza alır?

Sitede oluşturulan içeriklerin aşağıdaki yönergelere uyup uymadığını kontrol etmelisiniz. Bu uyarılar bizzat google tarafından paylaşılmıştır.

İçerik özgün bilgiler, raporlar, araştırma sonuçları veya analizler sağlıyor mu?
İçerik, konuyla ilgili önemli, tam veya kapsamlı bir açıklama sağlıyor mu?
İçerik bariz olanın ötesinde, kapsamlı analiz veya ilginç bilgiler sağlıyor mu?
İçerik başka kaynaklardan yararlanıyorsa bu kaynakları kopyalamaktan veya yeniden yazmaktan kaçınıyor ve bunun yerine önemli bir ek değer ve özgünlük getiriyor mu?
Başlık ve/veya sayfa başlığı içeriğin açıklayıcı, faydalı bir özetini sağlıyor mu?
Başlık ve/veya sayfa başlığı abartıdan ya da şoke edici olmaktan kaçınıyor mu?
Bu, yer işareti koymak, arkadaşınızla paylaşmak veya önermek istediğiniz türden bir sayfa mı?
Bu içeriği basılı bir dergide, ansiklopedide veya kitapta görmeyi ya da bu tür kaynaklar tarafından referans verilmesini bekler miydiniz?

Peki ne yapmanız gerekiyor?

1 site ceza aldıktan sonra tekrar eski haline gelmesi için zaman gerekiyor. Bu süreçte de yapılması gereken birçok şey bulunuyor. İlk olarak, profesyonel bir SEO uzmanından destek almanız gerekmektedir. Sektörde 17 yıldır yer alıyorum. Şimdiye dek çok sayıda haber sitesinin kuruluşunda yer aldım. Çalıştığımız haber sitelerinin birçoğunda asla google kurallarının dışına çıkmadık. Eğer siteniz google algoritma cezalarından etkilendiyse yapmanız gerekenleri sizlerle paylaşmaya hazırız.

Yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek.

İletişim için tıklayın: 

sadiksimsek58@gmail.com

0 5443730850 - WhatsApp Destek
 

ALGORİTMA GÜNCELLEMELERİ HAKKINDA BİLGİLER

Google tarafından yapılan açıklamada algoritma güncellemeleriyle ilgili şu bilgilere de yer veriliyor;

Yılda birkaç kez, arama algoritmalarımız ve sistemlerimizde önemli, geniş kapsamlı değişiklikler yapıyoruz. Bunlara “temel güncellemeler” diyoruz. Bunlar, genel olarak, araştırmacılara alakalı ve güvenilir içerik sunma misyonumuzu yerine getirmemizi sağlamak için tasarlanır. Bu temel güncellemeler Google Keşfet'i de etkileyebilir.

Görüldüğü gibi keşfetteki hitinizin azalma ve tamamen sıfırlanma nedeni sitenizin google tarafından cezalandırılmasının bir göstergesidir. Sitenizi google cezalarından kurtarmak için ise profesyonel hizmet almaktan başka bir şansınız bulunmamaktadır.

Detaylı Bilgi İçin WhatsApp 0544 373 08 50

WhatsApp Destek